STICHTING HISTORIE WAMEL

Van, voor en door Wamel, met speciale dank aan onze sponsors en donateurs

SHW Schilderijen - 3511.jpg

Stichting Historie Wamel
p/a Hollenhof 16
6659BC Wamel
info@historiewamel.nl
0487 501408 of 06 53798985

Joop Lamers, voorzitter
Anton Janssen, secretaris
Jan Zondag, penningmeester
Herman Janssen, bestuurslid
Miranda Gubbels, bestuurslid
Erik Bouwman, bestuurslid

Erik Bouwman, Truus Augustijnen-Koolhout
Gert Lamers, Truus van Sommeren-Janssen
Iris Vanhommerig, Jurgen Telkamp
Hans Zondag, Henk Burgers, Rein van Rossum
Tonnie van Rooij-Lamers, Ria Lamers-Van Wijk
Miem Janssen-Lamers, Francien Janssen-Van Heumen

Wilt u vrijwilliger worden?
U gaat op een vaste tijd werkzaamheden binnen SHW verrichten, maar het is ook mogelijk vanuit thuis te werken. U indexeert en inventariseert de gescande objecten, zoals foto's, kranten, boeken en folders.
Werkt u liever aan een project? SHW organiseert tweemaal per jaar een tentoonstelling en brengt vier maal per jaar een nieuwsbrief uit. Ook dan bent u van harte welkom om hier aan mee te werken.
Bij SHW werkt u met moderne apparatuur in een informele sfeer in de Grote Bestuurskamer van het VTC in Wamel.
Het seizoen wordt in juli afgesloten met een gezellig samenzijn om daarna te genieten van de zomervakantie.
Meld u aan via: info@historiewamel.nl
Beste bezoeker

De website van de Stichting Historie Wamel is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Om onjuiste, onvolledige of privacygevoelige gegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen wendt U zich tot de Stichting Historie Wamel. info@historiewamel.nl

Vraagje